Service
Ik heb problemen met de wifi-verbinding, wat moet ik doen?

wifi internet connectie offline

R
Geschreven door Roanne de Waard
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op dit moment werkt de CiC niet altijd goed via wifi. Daar is gelukkig een eenvoudige oplossing voor: gebruik een internetkabel. Als je geen kabel kunt trekken tussen je router en CiC, kun je een ethernetverbinding (powerline adapter) via het stopcontact gebruiken, om zo de router met de ketelruimte te verbinden.

Als je CiC de allernieuwste software heeft, is het wél mogelijk om wifi te gebruiken. Als dit het geval is, heb je in de app de mogelijkheid om wifi in te schakelen. Is je software nog niet aangepast? Dan gebeurt dit binnenkort. Tot die tijd staat de wifi-optie in de app voor jou uit.