Alle collectiesAlgemeen
Wie zijn jullie?

start-up broers Bas Marijn Flipse

R
Geschreven door Roanne de Waard
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Quatt is een in Amsterdam gevestigd bedrijf gespecialiseerd in slimme energieoplossingen voor huizen. Wij ontwikkelen, produceren en installeren Quatt Hybrid, een hybride warmtepomp aangedreven door slimme software. Quatt is marktleider in Nederland en onderscheidt zich door warmtepompen toegankelijk te maken, aantrekkelijk vorm te geven en de beste terugverdientijd te garanderen. Ons snelgroeiende bedrijf is in 2021 opgericht door de broers Marijn en Bas Flipse en we hebben ongeveer 160 medewerkers. Het is ons doel om voor 2030 3 miljoen huishoudens te helpen overstappen op duurzame energie.